تبلیغات
مجله متفاوت اینترنتی بانو - طرز پخت املت مكزیكی
بهترینها برای شماست!
طرز پخت املت مكزیكی
شنبه 13 آبان 1391 ساعت 08:35 ب.ظ | نوشته ‌شده به دست مدیر بلاگ | ( نظرات )

املت مكزیكی

مواد لازم برای تهیه  املت مكزیكی


فلفل دلمه رنگی، نگینی خرد شده: نصف پیمانه

هویج :1 عدد متوسط

قارچ خرد شده : نصف پیمانه

پیاز خرد شده : نصف پیمانه

تخم‌مرغ کامل : 4 عدد

سفیده تخم مرغ : 4 عدد

شیر : یک چهارم پیمانه

پنیر چدار رنده شده : نصف پیمانه

سس گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری

روغن زیتون: 2 قاشق غذا خوری

لطفا برای مشاهده دستور غذا به ادامه مطلب بروید.
طرز تهیه

برای تهیه املت مکزیکی ابتدا هویج را شسته و بگذارید تا کمی آب‌ پز شود. سپس آن را نگینی خرد کنید.
در یک تابه نچسب 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و پیاز را در آن تفت دهید.بعد از این که پیاز کمی سبک شد، سپس قارچ را به آن اضافه کنید و بگذارید کمی تفت بخورد.در آخر فلفل‌ها را نیز اضافه کنید و آن‌ را از روی حرارت بردارید.در ظرف مناسب دیگری تخم‌ مرغ‌ ها، سفیده و شیر و کمی نمک را با هم مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا کاملاً پف کند.سپس یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم بگذارید و یک قاشق باقیمانده از روغن زیتون را در آن بریزید. تخم‌مرغ‌ ها را در آن بریزید و در ظرف را ببندید تا یک سمت آن بپزد.بعد آن ‌را برش بزنید و به سمت دیگر برگردانید و از مواد حاضر شده و پنیر چدار رنده شده روی یک سمت هر برش بریزید و آن‌را روی خودش تا کنید. سپس در ظرف را حدود 3 دقیقه ببندید تا پنیر آن آب شود. با سس گوجه فرنگی آن‌را تزیین و میل کنید.


منبع : پارس ناز



می توانید دیدگاه خود را بنویسید
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
 
نویسندگان
دیگر موارد
تعداد مطالب :
تعداد نویسندگان :
آخرین بروز رسانی :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
بازدید کل :
آخرین بازدید :

تماس با ما